U vindt ons ook op

Volg Je op Facebook. Volg Je op Twitter. Volg Je op YouTube. 
Volg Je op LinkedIn. Volg Je op Pinterest.

Waarom Je

 

 

Dé online speciaalzaak! Je.nl levert het assortiment van een speciaalzaak tegen bouwmarkt concurrerende prijzen.


 

Aanbiedingen

Structureel lage prijzen en regelmatig kortingen tot 50%!


 

Persoonlijke service

Altijd een reactie binnen 24uur!


 

Veilig winkelen

Via een beveiligde verbinding.

Snelle levering

Binnen 2 dagen bij u thuis!

Over Je BV

 

English

Sinds eind 2010 is Je BV dé online speciaalzaak voor de afbouw van huis en tuin! Je.nl is de online speciaalzaak met circa 150.000 zeer concurrerend geprijsde producten, mét een locale full service optie. Je.nl levert het assortiment van een speciaalzaak tegen bouwmarkt concurrerende prijzen.

Door uitsluitend samen te werken met fabrikanten van A-merk producten wordt de hoogste kwaliteit gewaarborgd. Tevens heeft Je BV betrouwbare logistieke partners wat een snelle en correcte afhandeling van uw order garandeert.

 

Service

Je BV biedt de service die u normaal alleen in speciaalzaken krijgt, maar hanteert prijzen zoals u van bouwmarkten gewend bent. Je.nl is instaat om via een geavanceerd maar gebruikersvriendelijk online systeem de gewenste prijs en service te bieden. Via de verschillende websites kunt u een keur aan producten voor in en om het huis bestellen tegen de scherpste prijs. Daarnaast bied Je.nl via de geïntegreerde Je Vakman, de mogelijkheid om het product te laten installeren of plaatsen door geselecteerde lokale vakmensen.

 

Je BV heeft de volgende webwinkels

Via Je.nl komt u bij de verschillende speciaalzaken terecht zoals JeVloer.nl voor Europees en Aziatische Eiken vloeren, JeSanitair.nl voor sanitair van diverse merken, JeHangensluitwerk.nl voor deurbeslag, raambeslag en sloten, JeTerrasoverkapping.nl voor de meest voordelige terrasoverkappingen van Nederland. Jegaragedeur.nl voor Verano sectionaaldeuren, Jevloeronderhoud.nl voor onderhouds- en afwerkingsproducten voor houten vloeren en JeKabels.nl voor een divers aanbod van onder andere computerkabels, van USB-, HDMI, of netwerk- tot video- en audiokabels.


Uiteraard kan JeVakman.nl ingeschakeld worden voor de installatie of plaatsing specialist bij uw in de buurt. Vraag meer informatie aan.

 

JeTerrasoverkapping.nl

JeVeranda.nl

JeSanitair.nl

JeVloer.nl

JeVloeronderhoud.nl

JeGaragedeur.nl

JeHangensluitwerk.nl

JeKabels.nl

JeTrap.nl

JeBevestigingsmaterialen.nl

JeElectra.nl

JePersoonlijkebeschermingsmiddelen.nl

JeBouwbeslag.nl

JeInterieurbouw.nl

 

Je.nl blijft het assortiment uitbreiden en zal in de toekomst een nóg ruimer aanbod van producten voor in en om het huis aanbieden.

Heeft u vragen over onze producten of de mogelijkheden daarvan? Onze klantenservice vanuit ons kantoor in Haaksbergen helpt u graag verder!