Kleurtips voor uw vloer

Kleurtips voor uw vloer

Geplaatst op: 03/06/2012

Met de vele mogelijkheden in kleuren en interieurstijlen is het soms lastig een keuze te maken! Wat past het beste en sluit het meest aan bij je persoonlijkheid? Je BV heeft een ruim assortiment Hardwaxolieen. Omdat deze hardwaxolie zo eenvoudig aan te brengen is, in vele varianten bestelbaar is en voordelig geprijsd is, biedt het de mogelijkheid regelmatiger (eens per jaar bijvoorbeeld) van vloer kleur te veranderen. Uw woonruimte kan er ineens heel anders uitzien!

Om de keuze wellicht wat te vermakkelijken, hierbij de betekenis van kleuren. Wat past jouw en je interieur het beste?

 

Geel en beige > Zonnig, vrolijk en optimistisch

Vloeren met een licht eiken of beuken design kunnen een donkere kamer zonniger maken en een meer serene sfeer geven.

 Parketvloer

Wit en licht beige > Licht, zuiverheid en tijdloosheid

Vloeren in lichte kleuren geven een kamer helderheid, licht en een modern gevoel. Over het algemeen zijn lichte vloeren goed te combineren met (felle) kleuren en diverse meubelstijlen.

 Lichte vloer

Grijs > Neutraal, chic en rust

Vloeren in grijstinten passen bijzonder goed bij trendy kleuren en warme nuances. Zelfs authentiek meubilair krijgt een hedendaagse look.

 Tapijtvloer

Rood en oranje > Warmte, intimiteit en harmoni

Vloeren met een kersen of merbaudessin geven een exotisch, warm gevoel. Dit kun je nog een extra benadrukken met zwaar meubilair in koloniale stijl.

 Kersenhoutenvloer

Bruin > Aards, comfortabel en veilig

Vloeren met bruin tinten leggen de link met de natuur en aarde. Een bruine vloer vormt een mooie ondergrond voor rustiek meubilair, heldere en sterke kleuren.

 Kurkvloer

Trend tip:

Natuurlijke houtkleuren gaat in de toekomst alleen maar een grotere rol spelen. Houten vloeren creeeren warmte en gezelligheid! De combinatie van wit en zwart blijft populair maar ook de sterkere aardetinten worden steeds hipper (denk aan fel geel, appeltjesgroen, turkoois en tropische zeekleuren). Mensen brengen graag de natuur naar binnen. De laatste jaren werd dit vertaald naar het gebruik van behang en textiel met onder andere felle kleuren, grote designs en het gebruik van hout en gevlochten meubels en accessoires.

Terug naar overzicht

U vindt ons ook op

Volg Je op Facebook. Volg Je op Twitter. Volg Je op YouTube. 
Volg Je op LinkedIn. Volg Je op Pinterest.

Nieuwsbrief

Meldt u aan en profiteer van geweldige aanbiedingen en het laatste nieuws!